Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2009.06.06. 21:25 Kalti

Jak, Leganza

Címkék: jak daewoo leganza

Tessék, itt a jak, amit szintén nem hallottatok soha. Wikipedián szép velős leírás van róla, mostmár jóvá lehet írni a második pontomat. Az első ugye a Ronda volt. Képre kattintva a megfelelő wiki oldalra juttok.

Ez pedig a Leganza. Ismeretének hiánya sokkal jobban fájt, mint az, hogy soha nem hallottatok a jakról. Mégiscsak négy kereke van, illene ismerni, pláne, hogy jóval gyakrabban fordul elő a magyar utakon, mint egy Ronda, vagy egy ronda jak.

Emlékeztek, hogy hogy írtam le? Mint egy felfújt Lanos. Ugye, hogy megint igazam volt? Na jó, hátulról nem, onnan kicsit lapos, olyan, mintha letolattak volna vele egy falat. Szemből viszont tényleg tiszta Lanos. Képre kattintva a hazai Daewoo fan-site-ra juttok, érdemes elolvasni, tipikusan ázsiai PR duma, a "hódítsukmegeurópaluxusautópiacát" projekthez.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr461168118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása