Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2007.10.16. 20:18 Kalti

Tényleg jövök neked két gumival, Karcsi?

Címkék: gumi suzuki kopás

Vasárnap Karcsi jóvoltából alkalmam nyílt egy Suzuki Swift kiséretében meglátogatni a tököki repteret. Az élménybeszámolót most elhagyom, ha nem gond - ha gond akkor is - most inkább a guruláshoz szükséges segédeszközök kopását szeretném szemléltetni. A képken versenygumik láthatóak, amik már a jópáradoik versenyükön és gyakorlásukon is túlvannak már. Vasárnap kilehellték a lelküket - legalábbis kielehelték volna, ha még megyünk velük kicsit. A mellékelt ábrán kerese meg mindenki, hogy kábé mennyi lehetett volna még hátra.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr16198509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karcsi 2007.10.16. 20:51:17

Na szóval akkor egy kis élménybeszámoló:
-Most a nap legérdekesebb pillanatairól beszélnék csak és azokról a bizonyos mérföldköves mondatokról:
1.Faterom:Nem tudok kézifékezni mert az első gumik már semmit sem fognak!!!
2.Én mondtam a Kaltinak:Nem volt ezzel semmi baj, majd máskor kicsit jobban fordítsd alá. mondtam ezt akkor mikor egy cirka 90 fokos kanyarban egy táblához olyan közel mentünk hogy már a fémmolekulákat is meg tudtam számolni, szerencsére nem történt semmi.
3.Újfent Faterom:Most akkor szálj ki és nézd meg hogy mit csináltál: mikoris a gumiból már a metszeten látható alsó övbetét volt meg.
4.Ez nem beszólás de érdemes megemlíteni mikot kb 100 ról féktávon a tükörben egy Lada volt látható amint keresztbe közeledik wow.
5.Mikor faterom megkérdezte mitől is ilyen porosak a sisakok?? Válasz Nemtom biztos azért mer száll itt mindenhol a por-Igazság Ekkor volt a Kaltiféle táblanézegetés ja és tényleg nagyon nagy volt a por na de tényleg.

Viszont rosszmájúság lenne azt mondani hogy csak ilyen negatív dolgok történtek, mert igazából egy nagyon jót autóztunk, ügyes volt KAlti meg Máté is és tényleg \"jöttök két versenygumival;---)))\"
ja árpi sajnálhatod hogy nem értél rá mert kipróbálhattad volna milyen egy Suzuki egy rallye pályán(dióhélyban kb:100 fölött kirázza belede és leveri a vesédet)de egy iszonyatos élmény.Szerintem nagyon KIIIRRRRÁÁÁLLLLYYYYY!!!!!!!!!

ui: produkáltunk egy 14,2 l es fogyasztást a gyári 5,5 helyett, igy már mindenki elképzelheti mi volt a tempó!!!!

Árpi 2007.10.17. 16:52:32

Hát sajnálom hogy nem tudtam kipróbálni az autótd pegig piztos nagyon jó let volna!!!
Remélem legkozelebb is lesz ilyen lehetőség és akkor mi is jövünk a versenyautóval mindketötöket visz a Pisti egy kört!!

Árpi 2007.10.18. 18:03:29

Na srácok meg volt ma az első vezetésem!! Ami igazából csak rutinpálya lett volna ,de kb 20percet voltunk a rutinpályán ,mert azt mondta a fickó hogy "Neked ez már megy, mennyünk inkább forgalomba" És mentünk is!! Ja melesleg a Kelenföldi pu-nál találkoztun és onnan már egyből én vezettem! Ja és Kalti a 4Golf 1.9tdi kicsit volt csak jó!!!!

Atkakukac 2007.10.18. 20:27:11

Karcsinak a figyelmébe akinek a Kalti lóg 2 gumival és aki lóg nekem egy üveg Heineken-el, hogy miért?
Ezért:
Audi RS6 szedán (egyel ezelőtti széria) 4,2 V8 Biturbo, 450hp
Lásd:
www.youtube.com/watch?v=rnYD5eASPPI

Kalti · http://kalti.blog.hu 2007.11.02. 18:47:11

Attila, ha jól emlékszem beszóltál, hogy nem egy "fenyőbalázs" a felhő a képen. Elmondom miért. Nincs egy darab felhő se az égen.

Amint látom nem lett túl sikeres az elmélkedős poszt.
Aki gondlja kapja be, aki meg nem, azt csak bátorítani tudom, hogy látogassa csak nyugodtan az oldalt, nem fognak az ilyenek elszaporodni. 4 hónap után az első ilyen volt. Azt hiszem belefér.

stop.
süti beállítások módosítása