Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2010.03.01. 20:37 Kalti

A dilis nő

Lady GaGa-ra sok minden mondható, csak az nem, hogy szürke esetleg unalmas lenne. Táncával, hajával, sminkjével, ruháival mindig kitűnik a tömegből, tetszést, ellenszenvet vált ki, amivel el is éri a célját: beszélnek, írnak róla, nem tudnak mellette szó nélkül elmenni. 

Elég gyakran mászkálok YouTube-on, természetesen figyelem a Related Videos boxot is. 10-ből nagyjából 6 videónál ott van a rilétedvideoz közt a Bad Romance. Olyanoknál is, ahol az ember nem várná. Rohadtul érdekelt már, hogy mennyi a nézettsége, hát tessék, ennyi: 

132,983,602

Szép szám, mi? 2009. november 23 óta. Az 98 napot jelent, ezt visszaosztva napi 1,356,975 letöltést kapunk. Brutális. És akkor, hogy kerek legyen a poszt, itt van a videó: 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr21800995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása