Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2007.10.22. 16:08 Kalti

Roncstelep - fetisizmus

A napokban két olyan képsorozat is a kezeim közé került, amin, khm, nem éppen újszerű autók voltak. Igen, autók, több is egy képen. Az első sorozathoz a Belsőségen keresztül jutottam, a másodikat pedig Attila barátom mutatta. Azt hiszem, felkeresem a legközelebbi kerítésnélküli, pusztában lévő roncstelepet és kimegyek nap felkeltekor rozsdát fényképezni. Ütnek aképek, na. Nincs mit tenni. Egy ilyen emblémáért pedig, azt hiszem, ölni tudnék. Ha valaki tudja melyik márka sajátja, és van egy a garázsban, az azonnal jelezzen. És akkor nem kell ölni érte - remélem. További képekért katt a képre.  És hogy a már nem használt tengeralattjárókkal, és hasonlóan nem utcára való járművekkel mi lesz? Ez.
Forrás: belsőség, deputydog.
Javítok: első esteben nem sorozat, csak egy kép.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr54203857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac 2007.10.23. 18:59:13

Egy naplemente/felkelte(kalti szerint), egy nő és a világ legkirályabbb emblémája: tökéletes csendélet.
: )

Árpi 2007.10.29. 11:08:27

Szeva Kalti!! Nagyon jó lett az első ujságod amiben te voltál a diákfőszerkesztő Bach Alexszander helyett!!!!De most hogy nincs akkora halytás lehetne már valami új és érdekes a blogodon!!!!!!!!! Mert kezd elavulni:-)!!!!!!!!
süti beállítások módosítása