Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2008.05.14. 19:52 Kalti

Autó kiállítás 2008

Ezzel a poszttal veszi kezdetét a blog új fejezete, mi szerint Attila,Árpi, és Karcsi is beszállnak a szerkesztésbe. Pontosabban a szerkesztés továbbra is az én reszortom, ők viszont anyagokkal támogatnak, mivel szerintük nem elég aktív a blog. Hát legyen. Reméljük mindenkinek elnyeri majd a tetszését.

Árpi kint volt a Hungexpon, az Autómobil kiállításon. Kisebb vita merült fel ezzel kapcsolatban, ugyanis szerintem ez nem az a bizonyos nagybetűs Autószalon, szerinte viszont az. Ha valaki tud valamit erről, az legyen szíves tájékoztatni bennünket.

Végre újra eljött kicsink hazánkba a Hungexpóra az autó kiállítás, 3 évet kellet várni rá, mert igazából általában 2 évenként tavasszal szokták megrendezni. Viszont tavaly valahogy nem jött össze a kiállítás, ezért most rendezték csak meg. A 3 évvel ezelőtti autószalon egy viszonylag jól megszervezett kiállítás volt, szemben a mostanival. Most kevés márka kevés autót mutatott be, és igazából csak hazai márkakereskedések vonultak ki a járműveikkel. De lehetett még látni különféle agyon tuningolt gépsárkányokat, illetve nagy batár amerikai csodagépeket is. Minden autó kiállításon szokott lenni egy kis műszaki háttér, így itt is meg lehetett találni az ilyen dolgokkal foglalkozó standokat is, így hát az autószerelő társadalom válogathatott a különféle hiper-szuper dolgokból. De az egész nagyon gyenge volt, nem mondanám egy igazi autó kiállításnak, bár autószalon 2008 néven futott, nem volt az igazi. Azt szeretném egyszer megélni, hogy igazi nagy autó kiállítás legyen a mi kis hazánkban(volt, sőt, a korábbi rendszer alatt valóban voltak nagyok – Kalti) pl. olyan mint Genfben vagy Detroitban. De úgy néz ki. hogy évről évre csökken nálunk a színvonal, nem hoznak különféle új autókat, jó most ott volt az új C5 de ennyi és nincsenek koncepció autók sem, szemben a tuning autókkal, amiből volt elég, és az összes buzi hülye suttyó ott verte a farkát rájuk, de ilyen, hogy R8 vagy Hondák vagy Saab semmi , ilyenről ne is álmodjunk, na mind1. Hát röviden ennyit az egész kiállításról, nem éri meg kimenni, csalódás az egész. De azért itt van néhány kép.


Ami minden rendes kiállításon megtalálható: egy normális autó (kevés volt ilyenből)


És a normális keretek közt tuningolt Alfa


Best Swift

(Kalti, ilyen ne legyen)


És az amcsi csodagépek


Hogy Karcsinak is tetsszen


 

  Szabó "Tályper" Árpi

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr4468917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bánáti 2008.05.24. 22:16:13

Azért Árpi nem hazuttoltad meg magad, ismét rendesen benyaltál egy ügyesen becsempészett mondattal:"hogy R8 vagy Hondák vagy Saab semmi , ilyenről ne is álmodjunk, na mind1"

Árpi 2008.05.25. 17:04:51

Bánáti, te egy akkora fasz vagy hogy le se lehet irni, egy igazi bunkós omegás taxis köcsög. Ebben mi a fasz volt a nyalás bazdmeg az hogy saab, irhattom volna helyette mondjuk azt hogy Skoda és akkor a Pászlynak nyalok, csak van egy kis bökkenő nekem nem kell nyalnom azért hogy barátaim legyenek. na mind1(bocs a káromkodásért de ezt nem lehetett enélkül leírni)

Kalti · http://kalti.blog.hu 2008.05.25. 17:18:22

Nincsenek barátaid, ha nyalsz, akkor se Árpi...Neked ismerőseid vannak.

Hülyék vagytok. kész állatkert
süti beállítások módosítása