Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2009.01.22. 14:13 Kalti

Tévedés kérem...

Címkék: közlemény suzuki piros himnusz swift kölcsey

...ez ugyanis nem egy Swift fanatista oldal. Szeretjük őket (az észérvek miatt biztosan), de nem rajongunk értük. Nem csapott át a blog Swift fan-clubba, egyszerűen az általálunk használt autópark nagy részét ez a típus teszi ki. De mostmár csak néhány Swift van, amikről nem írtunk még. Lesznek más autók is, más témák is, nyugi.

A mai nap egyébként, amellett, hogy a Magyar Kultúra Napja (Kölcsey e napon fejezte be a Himnuszt), a Piros Swiftek Napja, legalábbis a blogon.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr94895497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanszika 2009.01.22. 20:07:13

Lehet, hogy tényleg meg kéne írni azt a szűk gatyás dolgot, hogy legalább én lazítsak az autó/Swift áradaton, de mivel ezt a blogot elsősorban hímnemű egyedek olvassák, nem fogom megtenni... Különben se tudok magyarul, olaszul írhatom? xD

Karcsi akinek a nick-neve már foglalt(nyád) 2009.01.23. 16:39:54

Olaszul??????Kérlek, de tényleg asszem az kemény lenne.

Egyébként, mi ez a szűk gatyás dolog????

szanszika 2009.01.25. 15:19:21

Ez az, hogy én alapvetően bő(vebb) gatyákat hordok és a múltkor vettem egy relatíve szűket a legújabb csizmámhoz, mert ahhoz az kell... És hát amikor elkezdtem hordani, akkor még jobban megértettem, hogy miért nem hordok ilyet és már egy pár monológ elhagyta a számat a szűk gatyával kapcsolatban és már lassan tanulmányt írhátnék róla... Nem lenne bonyolult, összeszedném a pozitívumait meg a negatívumait.

Kalti · http://kalti.blog.hu 2009.01.25. 17:48:04

"a legújabb csizmámhoz, mert ahhoz az kell..."
Ez a mondat azt hiszem minden nő szájából elhangzott már, a csizma tetszés szerint helyettesíthető bármivel:D

Manó, ha gondolod, írd meg(: Nyisd fel a buta fáysták szemét, senki nem mondta, hogy csak mi írhatunk rá. Hajrá(:

szanszika 2009.01.25. 21:24:03

Hát Tamás...

1. Bekaphatod.

2. Igenis vannak olyan dolgok, amikhez csak bizonyos dolgok mennek.
Ilyen például az is, hogy a kalapom nem megy a hétköznapi kabátomhoz.

3. Nem írom meg, nem fogok divatlapot csinálni az autómániás blogodból :P Max majd ha találok gy külön autót, ami csak a csizmámhoz és a szűk gatyámhoz megy.

+ Te is azért akartál barna sálat, mert a kék sálad nem ment a barna kabátodhoz, illetve ha a fekete kabátodhoz barna gatyát vettél fel, akkor ahhoz sem ment a kék sálad. A saabos sálad!!

Konklúzió: Nincs jogod beszólni.
süti beállítások módosítása