Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2009.02.28. 19:27 Kalti

Féltestvérek

Címkék: érdekes bmw fiat chris meghökkentő bravo bangle

Chris Bangle távozik - pontosabban távozott - a BMW-től, helyét Adrian van Hooydonk veszi át, mostantól az ő keze nyomát viselik a propelleres márka modelljei. Eddig nem volt semmi meglepő, aki kicsit is olvassa az autókkal kapcsolatos híreket az már tud róla.

 

Na de! Mindenki látott már 7-es BMW-t, kinek tetszik, kinek nem, pont ez volt a legnagyobb előnye az autónak bemutatásakor. Szó nélkül nem tudott mellette senki elmenni, volt aki egyből bele szeretett és volt, aki azonnal világra hozta a reggelijét tőle. Bangle újat akart alkotni, megosztót, karaktereset - és sikerült! Sokadszor. Ugyanis mielőtt átpártolt volna a BMW-hez az olaszoknál tevékenykedett. Gondolta volna valaki, hogy a BMW 7, 5, 3, Z8, Z4, X5, X6 és a FIAT egyes típusai között bármilyen párhuzam vonható azon kívül, hogy négy kerekük van? TEssék megkapaszkodni, Bangle nem csak meghökkentő német batárokat, hanem érzelmekkel teli, dinamikus olasz autókat is tervezett. Nevezetesen a FIAT Bravo/Brava, barchetta, Coupé, Alfa Romeo 145/146 típusokat. Nah? Megvolt az "anyááááááád"? Akkor lehet az állakat felkaparni a padlóról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr49972072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása