Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2009.10.27. 07:36 Kalti

Kell ez?

Címkék: vélemény karácsony halottak napja

A napokban - ha jól emlékszem vasárnap - sikerült bekavarodnom az Auchanba. Kár volt. Sétálok át a csipogós kapun, és mi veri ki a szememet? Plakátok lógnak az úgymond piactér fölött, ahol az éppen legaktuálisabb termékek vannak. És mi van a plakátokon? HALOTTAK NAPJA. Ezt tényleg reklámozni kell? Ez nem egy karácsony, vagy húsvét, ami tényleg ünnep és az ember nagyrészt örömmel készül rá. Ez egy kegyeleti ünnep, ami a megemlékezésről szól. Undorító, hogy már ebből is reklámot, pénzt, profitot kell termelni.

Ennél morbidabb két évvel fordult elő velem. Megkaptuk a postaládába a szokásos napi reklámanyag kupacot, a sok hulladék között az alábbi feliratú lap bújt meg: Koporsót szeretne, Hívjon minket bizalommal! Hát a kurva anyád szeretne koporsót. 

Hallgatom a Danubius reggeli műsorát, a téma pont kapcsolódik valahol a poszt alaptémájához. Pont arról esett ugyanis szó, hogy Debrecenben elkezdik felszerelni a karácsonyi díszkivilágítást. Október 28-án. A Metro áruházban már láttam műfenyőket, és díszeket, most már csak attól kell rettegni, mikor kezdik el nyomni az agyunkba a karácsonyi dalokat. Előre forog a gyomrom tőlük. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr531477976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karcsi akinek a nick-neve már foglalt(nyád) 2009.10.30. 09:16:34

Már kíváncsi vagyok mikor fognak kialálni mindenféle halottaknapi ajándékot, mint halottas dalt éneklő és táncoló plüssmaci, koporsós kolcstartó, halálhörgéses gyerekjáték...stb.
Mekkora bizniszt lehetne csinálni ebből a halottaknapjából......
Javasolni fogom fateréknak, a haláli hibák kijavítására vonatkozó 30% kedvezményt a halottak napján.....Nagyon zsíííír.meg RAJ.

Kalti · http://kalti.blog.hu 2009.11.01. 17:49:50

Halálhörgéses gyerekjáték:D:D:D:D:D:D:D:D
süti beállítások módosítása