Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2010.02.21. 16:02 Kalti

Error van macisajt

A címhez kapcsolódik egy számunkra kellemes sztori, gyorsan elmesélem. Vizitúrán csorogtuk egyszer valamelyik kis folyón, elég rendesen szétszakadt a flotta, volt rá időnk, meg alkamunk is bőven. KÉt hajót összefogtunk, mindenki szétdobta az összes végtagját, amikor... Egyszer csak motorzúgást hallottunk. Feküdtünk tovább. BAZDMEG! ERROR VAN MACISAJT. A kanyarból kicsapódott egy orrát az égnek tartó motorcsónak. Ilyen gyors kötelékbontást és iránybaállást még nem produkált senki a vizitúra történelmében, mint mi. A  borulástól persze megmenkültünk, a hullámokon jót ugráltunk, naná. 

De amiért valójában error van most: találtam egy embeddálhatatlan videót youtube-on. Leszakad az agyam. Szóval a videót most nem mutatom meg. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr111778386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása