Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2007.09.19. 21:07 Kalti

OPEL vs. OPEL

A 4 éves, lassan, de biztosan elporladó Combóról már írtam itt.

Most pedig osztálytársam alig rothadó, 13 éves, garázst (pontosabban ponyvát) csak télen látott, 90.000 km-t futott, és extaxi. Tehát nem volt nagyon babusgatva. Ennek ellenére mindössze egy pár centis rodzsafolt éktelenkedik az orrán. Hozzátenném, hogy az ezzel kb. egy idős Astra Caravan-ok egytől-egyig rohadnak, pontosabban a csomgatérajtó. Tehát 13 éve sem volt tökéletes az OPEL.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr42170765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bánáti 2007.09.24. 21:00:47

Életed cikke!
Mondjuk a téma is nagyon jó volt hozzá.:):):)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.09.24. 21:19:17

Elárulok egy kulisszatitkot amit az Opel Astrások tudnak,meg mindenki más is aki már nézett ilyen kocsit. Az Opel Astra a japűn Swifthez hasonlóan egy bevált modell volt Németországban,DE mivel nem tudták,hogy Mo-n a fehér szín nagyon népszerű,(mivel ez volt a legolcsóbb) nem tudtak mit kezdeni a sok fehér autórendeléssel mert gyakorlatilag Németországban és bárhol máshol Európában a fehér az nem szín ha autóról van szó. Ezért aztán valami igen gagyi minőségű fehér festékkel festették a kocsikat picsavékonyan,de tényleg. Olyan vékony vékonyan,hogy az már felháborító. Alapozó az ugye a kor szellemének megfelelően alig volt,az átrosdásodás elleni védelemről meg akkoriban nemigen hallottak. Ezért van az,hogy a régi fehér Astrák rozsdásodnak mint a huzat,főleg a tanksapkánál és a hátsó részen szembetűnő a dolog. Perasze a többi szín is rozsdásodik,de korántsem ennyire és azokon nem is észrevehető a dolog. De mondok még jobbat: ha valaki megtörte a kocsiját akkor olcsón lehetett utángyártott cuccot kapni hozzá,mindenki megvette azt és lefényezette úgy ahogy tudta. A fényező ilyenkor volt elég kellemetlen helyzetben,mert használhatta a gyári festéket ami ugye szar,meg használhatott másikat is ami elütött a többitől. Ha az utángyártott elem kapott egy kavicsot akkor szépen elkezdett szétrohadni. A küszöb és a hátsó doblemez tája az külön posztot is megérne,mert elképesztően szar minőségű...

Árpi 2007.09.26. 17:19:02

Jó ez az Astrás cikk. Ja és királyak a Bánáti által készitett képek!! Durva hogy a ti Combótok jobban rohad mit ez!!! Nagyon komoly!!!!!!!!!!!!!

Bánáti 2007.09.26. 18:33:52

Árpi! köszi. de mi az hogy "EZ"??? talán Ő nem???
süti beállítások módosítása