Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2008.01.01. 18:21 Kalti

Hajléktalanokkal utaztam... Ezazzzz!

Címkék: bkv csöves wunderbaum

Hepinyújír meg a szokásos!

Én nem nagyon szoktam a békávét fikázni... De a tegnapi eset tényleg mellbevágott, elég rendesen.

December 31., mindenki megy bulizni, még a proli békávé sofőrök is. 6-7 percenként jár a 4-6 villamos, az M2 úgyszintén. De jó, ezt még elnézi az ember, nekik is kell lazítaniuk, ők is érző lények elvileg.

És persze, a kedves hajléktalanoknak is itt az év vége, nekik is jár egy kis luxus...De könyörgöm... Miért az eleve ritkán járó - ebből adódóan tömött - metrón, villamoson kell melegedniük? Elindulok a déliből M2-vel, moszkván felcsoszog valami csöves, átható húgyszag. Köszönöm, leszállnék, de sietek nincs időm várni újabb 5-7 percet. Kibírtam Blaháig. Huhh, friss levegő, várok a havazás utáni lucsokban a villamosra, mennék a Nyugatiba jegyet venni. Meg is jön a villamos, ismert idejű várakozás után, felszállok... HŰ BAZDMEG DE KURVA BÜDÖS VAN! Köszönöm békávé. Továbbra is sietek, szenvedek... Két megálló után már megszokom, már csak a felszállok eltorzuló arcából észlelem a szagokat. Nyugatinál ismét friss levegő, jegy megvesz, megyek vissza Blahára, Kedves Páromért haza kell menni. Combinó begurul, Kalti felszáll, sugárban hány; igen, megint csöves van a villamoson. Ezek után ha a 28-as villamoson is előfordul, nem lepődök meg...De nem, ott nem volt ilyen. Köszönöm nyócker.

Érdekelne hogy ilyenkor hol van a security? Csak akkor vannak ha a mozgólépcsőnél a jegyellenőr mellett kell szobrozni, és visszarángatni ha nem mutatom meg a bérletemet? Hát mindegy, megint drágul a tömegközlekedés, a plusz bevételt nyilván illatosítóra fordítják. Minden kapaszkodóra egy Wunderbaumot! Wunderbaumot mindenkinek!

6 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr47281166

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Magyar Beteg 2008.01.09. 02:10:08

Hála a BKV-nek több a fagyott hajléktalanA tavalyinál sokkal több hajléktalan kerül be szinte teljesen kihűlve a kórházakba, és emiatt sokukon már nem is tudnak segíteni. Ráadásul a legtöbb hajléktalan, amint teheti, visszamegy az utcára, mert nem akar be…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpi 2008.01.02. 14:07:58

Hát Kalti ehez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy kiba*zotúl nem volt szerencséd!!! Látod ezért kell kocsival menni szünetben mindenhova:-)

Karcsi 2008.01.02. 14:46:04

Sziasztok kiskalózok!!!!
remélem mindenki hízott 20 kilót a bejglitől és sok ágyneműt kapott a nagyitól.
KALTI KU*VA JÓK A KÉPEID .CSak így tovább.
Bánáti tudom hogyörülsz a taxis posztnak de azért ezt nem kéne hogy itt oszd az észt.
Mindenki nek BUÉK és legyen ez az év még jobb mint az előző, habár az is szuper volt.
Csáo olalybogyók

Árpi 2008.01.03. 18:07:10

Hát ezek a kéek tényleg jók!!! De legközelebb a Samárról is kell csinálni!!!

Bánáti 2008.01.05. 17:41:14

a nagyiról jut eszembe. Karcsi, kaptál idén is gyerekpezsgőt????

Bánáti 2008.01.05. 17:44:05

ja és nem tom mér mondtátok a kaltinak hogy nincs semmi uj és a kalti mér akart mentegetőzni(végül tom h nem tette) amikor ha az oldalon balra pillantotok látjátok hogy decemberben volt életében a legaktívabb.

grat. Kalti 18bejegyzés télleg szép teljesímény

Karcsi 2008.01.10. 22:26:32

DÖGÖLJENEK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása