Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2008.02.24. 20:28 Kalti

A második...

Címkék: máv sztrájk kurvaanyád vdszsz

Egy után a kettő következik, tehát itt az igért második poszt.

A VDSZSZ megint sztrájkol. Remek. De mit akarnak elérni ezzel? Aki figyeli a híreket az tisztában van vele mit akarnak. A tavaly év végin felül újabb 10%-os béremelést, valamint az értékesített MÁV-Cargo árából fejenként 250.000 (kétszázötvenezer) forintot. Mire fel? A béremelés oké, aláírom... De ez a negyed millió ez milyen alapon? Ha mutat valaki egy olyan jogszabályt, kiskaput, vagy bármit ami jogosulttá tenné őket erre, annak bohócsapkában fogok a Parlament előtt énekelni.

Amelett hogy egy baromság amit el akarnak érni ezzel, a MÁV-nak is bevétel kiesést okoznak, amit persze mi fogunk megfizetni, tehát fogadni mernék hogy májusban a MÁV tarifa emelést fog eszközölni.De hát ez van, megint beszoptuk.

Tehát baromság, és egyértelműen gazdaságtalan. Emelett az ember életét és programját rendesen szétbombázza. Nem tud az ember dolgozni/iskolába menni, mert nem jár vonat, a buszok a 160%-os kihasználtsát miatt meg sem állnak a buszmegállókban. Tehát akinek nincs autója az maradjon otthon, reggel 8 helyett érjen be 13 órára, addigra talán kevesebben lesznek a buszon és felfér. Aha...De haza is kéne ám jutni! A reggeli tortúra ismétlődik. Vegyük mondjuk az én példámat. A reggel nem gáz, kocsival visznek fel minden reggel. De haza? Hétfő, szerda és péntek a Mi napunk, akkor talákozok a Párommal. Illetve talákoznék, mivel suli után haza kell jönnöm kocsival, különben esélyem sincs busszal hazakeveredni. Magánélet kilőve, köszi Gaskó! KRESz konzultációra kéne mennem, ami kábé 20 óráig tart, na hát ennek is lőttek, köszi VDSZSZ! Ergo az ember, amíg nem irányít pár száz másikat, és rajtuk keresztül milliókat, fogja be a pofáját, és fizessen, szopjon, szakadjon meg és idegeskedjen hogy mit nem tud elintézni. Frenetikus...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr73352908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpi 2008.02.26. 18:13:39

Hát Kalti örülök hogy beteted ezt az előzgetős állatkodós videót ide a blogra. Sőt tok jó hogy ujra van valami, de ezzel a NÁVos szrájkolos cikkel nem értek egyet, olyan szinten hogy minek ilyen a blogra?? Kérdezem én, jójój tudom hogy egy csomo emberke tök depi meg minden hogy nincs vonat meg hasonlók, de ezt szerintem ne a blogon fejstd ki. Egyébként meg ba*zák meg a mávosok mármint a vdszesek. De nem akartam basolni:)
süti beállítások módosítása