Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2008.12.14. 11:42 Kalti

Felcserélték

Címkék: ford connect szélvédő ablaktörlő szervíz tourneo ivanics

Csütörtökön haza hoztuk a Tourneo-t a két napos szervíz kúráról, ahol szűrőket, olajat és szélvédőt cseréltek. A szélvédő csere azért lett aktuális mert 3 hét alatt begyűjtöttünk vele 4 szép nagy kavicsot és mivel az első szélvédő is fűtött a Fordban, féltünk, hogy üzemképtelenné válik, így kicseréltettük. A folyamat elvégzéséhez le keleltt szerelni az ablaktörlő karokat is, aztán azokat szépen vissza. Gondoltam ma van időm, kicserélem az ablaktörlő lapátokat, mert finoman szólva is szarul töröltek - mit töröltek, maszatoltak. Ekkor tűnt fel, hogy nem tudom felhajtani a bal oldali kart. Eddig nem volt vele baj, de szóltam apunak, hogy valami nem oké. Kijött, megnéztük... Függőlegesbe raktuk az ablaktörlőt, így már fel tudtuk hajtani a karokat. Leszedtük a baloldaliról a gumit, ami természetesen nem egy méretű a jobb oldalival, hosszabbnak kéne lennie. Ekkor ismerte fel apu a helyzetet: az Ivanicsnál fordítva (ha-ha, FORDítva) rakták vissza a karokat. Szóval régi gumi vissza, jövőhéten ismét szervíz.

 

 

Nem is bosszantaná annyira az embert a dolog, ha nem basznák el vele a fél napját. Mert hiába tíz perces művelet, valószínűleg egy fél napig ott kell majd ülni a váróteremben. Ennyit a német precizitásról. 

 

 

Meg persze ennyit az Ivanicsról. Anno zörgött a jobb hátsó pillangóablak, apu elment, ránéztek, majd azt mondták két hét múlva lesz alkatrész, jöjjön vissza. A tatabányai For-Top - ahonnan az autó is van - még a héten fogadta volna az autót, de két napra rá magától elhallgatott. Örök titok marad, hogy miért, de nem is lényeges. Ezt csak azért mondtam el, mert az Ivancsinak nem az első negatív benyomása volt ez a mostani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr18822009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása