Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2009.01.02. 22:47 Kalti

Under construction (frissítve!)

Hát jelenleg így állunk. Tudom, háttal nem kezdünk mondatot. A dobozok átkerültek bal oldalról jobbra, új hátteret kaptak, változott az indafotós kisablak elrendezése. Új fejlécünk van (nagyon köszönöm Szandi:$), némi evolúció is van benne, bár nem tudom szándékos-e.

Ilyen-olyan problémák sajnos vannak, a fehér háttér - valószínűleg - NEM marad. Csakhogy vannak fehér foltok a színezésben (szó szerint fehér) amire a napokban talán rájövök magamtól, vagy segít valami nálam okosabb. A kommentdoboz betűszíne is változni fog még, hasonló állapotban van a háttérrel.

Úgy néztem újra kell tördelnem minden korábbi posztomat, amiben kép van. Nem örülök neki, kicsit buta dolog hogy az enterek szétesnek (o.O). Majd elvacakolok velük, remélem nem lesznek olyan gondolataim amelyek megvalósulása gátolná a későbbi utódnemzést.

Szóval most így nézünk ki. Ha nem is lett jobb, de remélem ugyanolyan mint a korábbi dizájn. Bár minél többet nézem, nekem annál jobban tetszik ez az új.

FRISS: Ha jól látom, a képek mérete nagyobb lesz az eddig megszokottnál, nagyjából 1,5-szer akkora lesz mint korábban, ami jó. Háttérben továbbra sincs előrelépés, szóval közre bocsátom a problémát.

Szóval jelenleg így néz ki a blog, ha meg van színezve a háttér.

 

 

Ha valakinek van ötlete, hogy a fehér sávokat hogyan tűntessem ela kommentek közül, szívesen veszem. A blog felületét CSS-ben kell szerkeszteni, és meg is találtam benne ezeket a bordereket, de... Ha leveszem őket 0 pixelre, akkor eltűnnek (meglepő), és összecsúsznak a kommentek (idegesítő). Arra pedig nem jöttem rá, hogy hoygan adjak nekik színt, tehát ebben kéne segíteni.

A másik, hogy még mindig nem tudom a kommentdoboz szövegszínét megváltoztatni, és jelenszínkombinációban kicsit nehezen olvasható a dolog. Ötlet?

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr20854265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karcsi akinek a nick-neve már foglalt(nyád) 2009.01.03. 11:51:09

Ezt most találtam hát BUÉK.


Váltó csattan, a motor brummog, a havon senki sem kullog. Csapatja mindenki, kilincsel előre, macska kapaszkodik a motorháztetőbe. Sípol a difink, keresztben a farunk, repülünk, ugratunk, hisz rallysok vagyunk. Tekerjük a kormányt, és úgy kiáltunk, Boldog Új Évet Kívánunk!


Bukócső és pályagumi, angyalkákon sparco bugyi. Fék, bal három, szemben árok! Boldog Új Évet Kívánok!

sadypisten 2009.01.05. 22:04:52

Üdv!

Page Layout utolsó három sora.

div.leftIn { background-color: #fff; }
div.rightIn { background-color: #fff; padding: 10px 0 0 0; font-size: 1.08em }
div.mainIn { background-color: #fff; }

Itt a #fff jelöli a fehér színt, ezeket variáld.
süti beállítások módosítása