Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2009.07.17. 22:36 szanszika

Blogcsíny (?)

Nos, Kedves Olvasók, eljött az a pillanat, amikor a legtudatlanabb (autók terén) olvasó fog írni. Nem kell pánikba esni, nem lesz szó se körömlakokkról, se női bajokról, de még csak arról se, hogy mennyire kinyírtam magam egy órája gyantával...

Garázdálkodásom oka az, hogy ma voltam anyuval az Europarkban vásárolni (pontosabban az Intersparban és akkor így elkerülök mindenféle félreértést), ahol jelenleg valamilyen okból öt rendkívül szimpatikus autó volt kiállítva. Bevallom őszintén az ok nem igazán érdekelt, a lényeg nagyjából annyi volt látszólag, hogy az összesnek a gyártója: Austin. (Kérdés: És az mégis mi?) Tehát... A kiállított autók közt volt pár Mini is, ezért pötyögök én most itt nektek. Ha egyszerűen elküldöm a képeket Kedves "Kalti" szerkesztőnek, akkor lehet, hogy ezek a képek nem kerülnek megjelenítésre. Viszont a képmegjelenítés még most sem biztos, mert sajnos még nem sikerült rájönnöm arra, hogy képeket hogyan lehet feltölteni ide...

Kisebb szünet, telefonos megbeszélés (mivel lebuktam) stb után... Újra próbálkozom...

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek szerint sikerült... Ez egy plakát volt ott a "kiállításon" és nekem nagyon bejött. Mostantól próbálok koncentrálni a már említett autókra...

Valószínűleg sikerülni fog, amit ebben a pillanatban kitaláltam. Terveim szerint a képek ennek az egész bejegyzésnek a végén fognak megjelenni. Tudni illik, akadt egy kis gondom az áthelyezésekkel. Ezért a képek majd csak az összes(!) mondandóm után. A képeken (majd) látható autókhoz szakmai téren (xD) nem szeretnék hozzászólni, viszont a nagy részük egyenesen gyönyörű. Ja, a világoskék Mini eladó!

Szandi

Ui.: A képminőségért bocsi, sajnos a telefonom nem tud jobbat produkálni. Továbbá remélem, hogy azért némi mosolyt sikerült mindenki arcára csalni, mert nem keveset szenvedtem a dologgal.

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr571252327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalti · http://kalti.blog.hu 2009.07.18. 00:03:26

Érdekes, hogy a legtöbbek által szimplán Miniként ismert autó (egyik) hivatalos neve Austin Seven. Ha kicsit utána jár az ember az Austin márkának, hamar feltűnik hogy az 1930-as években már volt Austin Seven. Ez még klasszikus autóformájú valami volt. Valószínűleg egyezik a két autó filozófiája (ésszerű tervezés és helykihasználás, olcsó gyártás, széles megszólított réteg).

Jól látom Szandi, hogy pirossal írsz?:D

szanszika 2009.07.18. 00:04:37

A tököm kivan ezzel az egész szarral!

Kalti · http://kalti.blog.hu 2009.07.18. 09:03:07

:D

Engem ezek közül legjobban apiros, fakeretes kombi izgat...:D Nem emlékszel az árukra?

szanszika 2009.07.18. 09:17:46

Pedig a piros, fakeretes kombi szinte ronda... Sose volt ízlésed :P
Egyébként nem biztos, hogy mind eladó, mert ezeket magángyűjteményekből szedték össze és lehet, hogy csak a világoskék Minivel rendelkező tulajdonos akar megszabadulni autójától... (Tudnám miért...) Egyébként az árak nem voltak kiírva véletlenül sem.
süti beállítások módosítása