Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2009.12.08. 17:30 Kalti

Ken Block újabb agymenése

Címkék: video taxi subaru ken block tiküldtétek

A fenti tárgyú e-mailt Karcsi küldte, akinek ezúton is köszi. Aki kicsit is tájékozott az autós világban, az Ken Block neve hallatál valami Suburauval keresztbecsapatós videó jut eszébe. A srác egyébként megosztja a közvéleményt, van, aki szerint valóban ügyes, van, aki szerint szimplán alácsaptak egy párszáz lóerős autót, aztán már csak nyomnia kell. Azért megnézném az ellentábort, vajon mit kezdene magával ha aláraknának egy jó combos Imprezát, és azt mondanák tessék Block után csinálni. Ugye? 

Szóval most nem elég, hogy erős autó van alatta, nem elég, hogy Subaru, ezek tetjébe még hó is van, éééés... Lánctalpak. Hótalpak. Nevezze mindenki aminek akarja.  

 

Azonnal a Taxi című hiperszürrealisztikus Luc Besson sorozat jutott eszembe, annak is az idevágó része. Szerintem Ken Block és csapata kicsit túlzásba vitték a Taxizást. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr781583876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása