Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2009.12.12. 09:02 Kalti

Híresek lettünk! - duplán

Címkék: videó szalagavató keringő fáy osztálytánc

 Sokan mondtátok, hogy írjaka November 29-én megrendezett szalagavatónkról. Amire azt reagáltam, hogy írnék én, de nem látom értelmét, hiszen valóban közelít a leírhatatlanhoz. Akármennyire húztuk a szánkat még szeptemberben, hogy "ááá, francnak van hozzá kedve", és akármennyire is nyűg volt a táncpróbák első pár alkalma, a végén csak rákaptunk az ízére. Az osztály tombolva követeli Attilától (akinek nem győzöm-győzzük megköszönni a munkáját, hogy betanította a táncokat) a további próbákat, aminek eredményeképp be is neveztünk egy tökéletesen amatőr szalagavatótánc versenyre. 

A végén kellemes programként elkönyvelt próbák után eljött a nap, amikor élesben kellett szerepelnünk. Barátok, családtagok, rokonok, tanáraink előtt. Mindenki teljes erőbedobással készült, teljes erőbedobással adta elő magát, így aztán nem meglepő, hogy talán a mi táncaink aratták a legnagyobb sikert - nem akarok ezzel senkit megbántani, de dolgozik bennem az elfogultság. A végén mindenki hatalmas vigyorral, mérhetetlen jókedvvel az arcán távozott, azt hiszem senki nem bánta meg, hogy táncra adta a fejét-kezét-lábát. Aki pedig nem volt ott, nem vett részt a táncokban, az utólag bánja. Nem elég, hogy tök jó hangulatú próbákról maradt le, emelett nem zsebelhette be a közönség őszinte tapsát. 

Az iskola felvételt készített a táncokról, amit Gersti volt olyan rendes és feltette YouTube-ra. Ezúton is köszi neki, az egész társaság hálás lesz neki érte, hiszen mától hivatalos web-celebek lettünk, hejj. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr411591941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása