Itt is én vagyok:

IndaFotó - Kalti képei

Mi mondtuk:

2007.12.11. 12:45 Kalti

A világ legjobb autós reklámjai (II.)

Címkék: reklám mercedes honda civic accord

Szóval mára jut az "igényes és meghökkentő(?!)" kategória.

Ez is német presztízsmárka (naná),  illetve egy két japán reklám.

Ha lennék olyan perverz, hogy kiadnék egy Merciért 20-25 millát(sose fordul elő ilyen, inkább egy Lexus ennyi pénzért), akkor már elvárnám, hogy a pénzemért cserébe villantsanak valami egyedi és kreatív reklámot. Egyébként baromira érdekel, hogy a valóságban van-e bármi köze a görbéknek a reklámban bemutatotthoz.


A Honda reklámja pedig egyenesen frenetikus. Nyilván mindenki emlékszik a "Don't worry, be happy" című slágerre. Bobby McFerrin 1988-ban, az elektronikus hangszerek és zenék elterjedésének derekán megijedt attól, hogy az ember és az akkusztikus hangszerek háttérbe szorulnak. Gondolta villant egy nagyot, és csak emberi hangszereléssel alkot az emberiségnek egy remek kis nótát. A megjelenés évében listavezető volt Amerikában, és a mai napig előszeretettel játszák a rádiókban. Ki ne kezdené el fütyürészni? Dont vörri, bí hepi! Szóval a Honda reklám:


Hondáról jut eszembe, az atomjaira szedett, majd atomonként mozgásba hozott Accord reklámot ki látta már? 9 hónapnyi munka, érdemes rászánni azt a két percet.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalti.blog.hu/api/trackback/id/tr29260250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gréta satöbbisatöbbi 2007.12.11. 17:37:10

A Honda reklám kúúúúrva jóóóó:D...meg a harmadik is:D...váh de a második milyen jól megvan már csinálva...-a hozzánemértő véleményét hallottátok:P-

Kalti · http://kalti.blog.hu 2007.12.11. 20:51:15

A harmadik is Honda, elfelejtetem hogy nem csak hímek látogatják, bocsi. A hozzánemértő is láthatja hogy mi tetszik neki meg mi nem:P Gréta Te törzslátogató vagy xD

Karcsi 2007.12.12. 19:43:11

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Végre valami új!!!!!Mostmár kiemulhatok mert van valami amit meg lehet kommentelni, nem mintha nem tudnék a semmiről oldalakat írni csk mivel azt sokan nem szeretik ezért ez így jobb és asszem most ezt abba is hagyom mert ha belelendülök akkor vége mindennek szóval a lényeg:
1Jobbulást KALTI!!!! gyógyulj meg
2Üdv Gréta újra a fronton vagyis a blogon.
3Drága Brunci,én nem a Suzukit tisztelem istenként, mert ugyan imádom de nem istenként tisztelem.Amit én istenként tisztelek az nem más mint az AUDI SPORTQUATTRO ami 320 lóerő 4 kerékhajtás és mivel csak 214 et gyártottak belőle(aminek a felét már rommátörték) ezért nem látsz belőle soha mégegyet kivéve az 50 éves Quattro találkozón ami 2030 ban lesz és az egy olyan hely hogy UFFFFFFFFFFFFFFF.Mondjuk ennek az autónak van egy cirka50 milliós ára(amit utoljára láttam eladót az 62 millió volt)de nekem bizti lesz egy olyanom és az egy kicsit azért jobb mint egy MINI.Második helyen egy mustang áll lehetőleg Shelby 350/500 a harmadik pedig egy Ford Escort RS Coshwort ami csak!!7 millió.(szinte ingyen van)
Nade szerintem az Accord reklám mindent visz habár van benne egy két számítógépes elem de azért tutu.Az Audi reklámok meg hát olyan Audisak szerintem:-)Nemtom láttátok e azt a reklámot mikor mrgy a kamera a szerpentínen majd sötétséd és "Ford feel the difference"talán ez a szöveg de szerintem az erősen odavág.Megkereshetnéd KAlti ha van időd.
Ami még fontos
MINDJÁRT DAKAR:nem akarsz feltenni egy Daka rösszegző videót?????
NA sziasztok kiskalózok.

Karcsi 2007.12.12. 19:46:44

El is felejtettem Kalti légyszi rakj föl egy Audis S1 es Pike's Peak os vidit hogy a sok ember lássa mi is az az S1 más néven sportquattro meg néhány képet az utcai változatról légy szi légyszi légyszi hogy mindenki értse miről beszélek mert ezt pillanatnyilag 3 ember érti te, Árpi meg én.LLLÉÉÉGGGYYYSSSZZZIIIIIIIIIIIII XD
süti beállítások módosítása